• Missie & Visie

  Voor een veilige flensverbinding is een gedegen flensontwerp, een vakkundige voormontage en de juiste spanning in de bouten essentieel. De spanningen in de bouten leveren de benodigde pakkingdruk voor een dichte en veilige flensverbinding. Kern van ons werk is het gecontroleerd opspannen van de bouten tot de vereiste voorspanning.

  Door meer aandacht voor externe veiligheid en milieu zal de vraag naar veilige flensverbindingen voortdurend toenemen. Hierdoor zal de vraag naar Flens Management over de levensduur van flensverbindingen sterk toenemen.

  GAP International Pipeline Projects staat voor kennis, vakmanschap, kwaliteit en veiligheid en wil toonaangevend en marktleider zijn in opspanmethodes en boutcontrole technieken voor veilige flensverbindingen.

  Zorg voor veiligheid en het milieu is onze drijfveer; het is de kern van onze dienstverlening en stuurt al ons doen en laten. Wij willen betrokken zijn bij onze gemeenschap. Daarom zullen wij activiteiten op lokaal cultureel en sportief gebied blijven steunen.

   

 • CONTACT OPNEMEN