• Geschiedenis

  GAP International Pipeline Projects BV (GAP IPP) is opgericht in 1992 door Gerard (G.A.P.) de Boer. Sinds 1970 is Gerard de Boer werkzaam in de pijpleidingindustrie met projecten in Nederland, Joegoslavië (tegenwoordig Slovenië), Argentinië, Algerije en Duitsland.

  Zijn eerste ervaring met bolttensioning heeft Gerard opgedaan begin jaren 80, tijdens de aanleg van een grote pijpleiding in Argentinië. Omdat in Nederland de behoefte naar deze toepassing in loop der jaren steeds groter werd, heeft hij GAP IPP opgericht.

  In 2009 is zijn oudste zoon Gerhardi benoemd tot directeur. Gerhardi was al sinds de oprichting nauw betrokken. Hij heeft eerst zijn opleiding HTS Werktuigbouw en daarna de opleiding Laspraktijk Ingenieur (IWE) afgerond. Daarna heeft hij de dagelijkse leiding bij GAP IPP op zich genomen.

  Nu, na meer dan 25 jaar na de oprichting, maakt GAP IPP in Nederland en omringende landen veel flens- en boutverbindingen vast (en los) met behulp van bolttensioning en torque. Met de jarenlange ervaring en opgebouwde kennis hebben we een visie ontwikkeld ten aanzien van het vastmaken en -houden van bout- en flensverbindingen. Wij staan voor kennis, vakmanschap, kwaliteit en veiligheid.

  De laatste ontwikkeling is de opening van onze nieuwe vestiging te Halsteren (maart 2014). Met deze 2e vestigiging willen wij onze dienstverlening uitbreiden in de regio Botlek/Europoort/Maasvlakte – Zeeland – Antwerpen.

  Inmiddels is de vestiging te Halsteren begin 2020 verhuisd naar een groter pand met grote bedrijfshal en opslagterrein te Steenbergen.

 • CONTACT OPNEMEN